17 Mayıs 2011 Salı


Nasıl hitap edeceğimi bilemediğimden direkt dalsam. Sorun şu ki, hangi konuya dalacağım? Haftaya okulun biteceğinden ve sonrasında yaklaşık 4 ay aylak olacağımdan bahsedeyim. Bu durumdan memnun muyum bilmem ama hazırlık denen lanetten kurtuluyorum düşünsene.

Ankara'nın havasının ne kadar garip olduğunu her geçen gün biraz daha anlıyorum. Dolu yağıyor, güneş açıyor. Yağmur yağıyor, güneş açıyor. Ve bu şartlarda şenlikler yapılıyor. Evet ilk şenliklerimin iki günü yağmurlu geçti ama bu deliler gibi eğlenmediğim anlamına gelmiyor. 1 hafta boyunca duyduğum her şarkıda oynamaya o kadar çok alıştım ki artık nerde hareketli bir şeyler duysam kendimi kaptırıp gidiyorum.

Dersler bittikten sonra 1 hafta boşum. Yapacak hiçbir şey yok, proficiency'e çalışmak dışında. Tabi ki bütün gün ders çalışmayacağım. Eskişehir'e gitme gibi planlarımız var ve benim Eskişehir'e gitme amacım kaleydeskop almak. Çok istiyorum. Öyle böyle değil.

Son olarak şunu söylemeliyim ki, kavun çekiyor canım. Yemekhanede olsa da yesek. Bu kadar da fakiriz. Yemekhanede çıkmadığı sürece yiyemeyeceğim şeyler var.

Asteriks

2 yorum:

l b dedi ki...

okulunun bitmesi şükela. ayrıca aklımda bir takım çakal fikirler uyandırdın. hehe.

Fareli Köyün Kavalcıları dedi ki...

Ne gibi çakal fikirler merak ettim şimdik.